Isfiskeskolen tester røya i Tydal

Hooked inviterer alle med på spennende vinterfiske, og et av stedene de har valgt som kulisser for serien er eventyrlige Tydal. Tydalsfjella byr på islagte sjøer og vann hver vinter med fin, bitevillig røye og fantastiske naturopplevelser. Isfisketradisjonene i Tydal er mange og går langt tilbake i tid. Det er derfor gledelig at Tydal nå får vist frem litt av det gode isfisket det har igjennom Hooked sin produksjon av «Isfiskeskolen.»

Serien Isfiskeskolen er ment å gi folk flest inspirasjon og innføring i isfiskets enkle hemmeligheter. Etter at et par episoder ble presentert i fjor vår, så relanseres nå Isfiskeskolen for alvor, og det med stor tyngde. Igjennom 14 episoder kan vi i løpet av de kommende ukene tilegne oss kunnskap om gamle fisketeknikker og lærdom, belyst opp i mot ny teknologi og nye metoder. Det skal fiskes etter de vanlige artene som røye, ørret og abbor i serien, men de skal også se på sjøisens muligheter. Vi regner uansett med at humoren og turgleden vil sitte løst der ute på isen.

For Hooked har fått eksperthjelp i den alltid ordrike fiskeentusiasten, Cato Bekkevold, med på laget. Bekkevold kommer til å veilede oss igjennom serien, og mange gode isfisketips forventes å komme på løpende bånd.

Serien kan du også følge på Sol-TV som hjelper Hooked med å spre det gode budskap – isfiske for alle! Under kan du se første episode av Isfiskeskolen, hvor Bekkevold har tatt turen til Tydal.

Følg med!