Fiskeguider for Neadalen

Årets fiskeguider for Selbu og Tydal i Neadalen er nå å få ved turistinformasjonene i kommunene, hos fiskekortselgerne eller du kan klikke deg videre på linkene under for å lese dem elektronisk. Det er gjort noen få endringer i dem fra i fjor. Du finner alt av informasjon i guidene også på denne siden.

I fiskeguidene finner du det du måtte trenge for å planlegge sommerens og vinterens fisketurer i Neadalen. Her finner du mulighetene for variert fiske etter fin røye i fjellvann og brunørret av det gode slaget i Nea og Tya. Du finner også overnattingstilbud, båtutleie og annet nødvendig for planleggingen av årets fisketur i Selbu og Tydal.

Fiskeguide for Selbu finner du her.                   Fiskeguide for Tydal finner du her.

Velkommen til Neadalen!
 
 
Ørretfiske med båt, Tydal.

Ørretfiske med båt, Tydal.