Vår i Neadalen

Vinteren og isfiskesesongen er nå i ferd med å slippe taket for sola og våren her i Neadalen – Selbu og Tydal. Fredningstida i elvene Nea og Tya er opphevet, og storørreten venter deg. Ørreten har våknet til liv i takt med isfrie elver, hestehov som strekker seg mot varme solstråler og bjørka som snart skal dekkes av grønt slør. Det har kommet meldinger om storfangst allerede, og da snakker vi nydelig brunørret på over 3 kg.

Vi i Destinasjon Neadalen skal gjøre vårt for å legge fisket til rette for deg også i sommer. På disse sidene finner du det du måtte trenge av informasjon i form av kjøp av fiskekort, overnatting og andre aktivitetstilbud. Er det noe du savner på sidene tar vi gjerne imot tilbakemeldinger på det.

Velkommen til Neadalen – fiske i Selbu og Tydal!

 

Brokksjødalen Foto:Solveig Græsli