Fiskepåske!

Isfisking er en flott aktivitet for store og små. I Neadalen finnes flere vann som egner seg til dette. Stugusjøen i Tydal er et godt alternativ like ved Fv705. Husk varme klær og god mat og drikke for en fin turopplevelse. Maggot får du kjøpt ved de fleste stedene som selger fiskeutstyr. Dersom du ønsker å fiske lengre til fjells kan du enten ta skiene fatt eller betale løypeavgift for å kjøre med egen snøscooter etter de merkede isfiskeløypene til Nesjøen eller Esandsjøen. Mer info om isfiske og isfiskeløypene finner du her.

Stugudal grunneierlag arrangerer i samarbeid med Stugudal fjell isfiskekonkurranse på Stugusjøen langfredag. Startnr selges fra kl. 12.00 med fiskestart kl. 13.00. Premier på 4000,- og 2000,- kr. Mer info finner du på Stugudal camping sine facebook sider https://www.facebook.com/Stugudalcamping.

God fiskepåske!

 

 

Isfiske ved Patrusli gaard i Tydal

Isfiske ved Patrusli gaard i Tydal