Overnatting i Selbu

 

Østrungen friluftsleir

Leiren ligger like ved Østrungen. 4 laftede hytter med 4 sengeplasser i hver. Felles grillhytte, båtutleie. – Et eldorado for sportsfiskere!

Kontaktinformasjon. tlf: (+47) 950 72 313, e-post: odd.jarle.lien@neanett.no, hjemmeside: www.ostrungenfriluftsleir.no

 

Østrungen friluftsleir, Selbu

 

Selbu Camping

Selbu Camping ligger idyllisk til ved utløpet av Garbergselva, ved Selbusjøen. Campingplassen har kort vei til bensinstasjon, butikk, kafeteria og bussholdeplass. Fiskecamping. Utleie av båter, trøbåter og kano.

Kontaktinformasjon: Tlf : 73 81 01 80, e-post: mail@blangseth.no, hjemmeside: www.selbucamping.no

Hytter ved Selbu camping

 

Nea Camping

Nea camping ligger strategisk til ved elva Nea i Flora i Selbu, like ved FV 705. Campingplass med tilkobling til strøm og wc og dusj.

Kontaktinformasjon: Tlf: 908 02 645, hjemmeside: www.vertshusetcaroline.no

Selbusjøen Hotell & Gjestegård

Selbusjøen Hotell og Gjestegård ligger idyllisk til på Havernesset ved Selbusjøen. Hotellet tilbyr overnatting, restaurant, 6 kurs- og konferansesaler og uteaktiviteter med bl.a. robåter. Restaurant med alle rettigheter. Selbusjøen hotell og gjestegård er stolte medlemmer av De Historiske Hotel & Spisesteder.

Booking og informasjon: post@selbusjoenhotell.no, hjemmeside: www.selbusjoenhotell.no

Selbusjøen hotell og gjestegård

 

 

Selbutunet

Beliggende i naturskjønne omgivelser ute på landet, finner du Selbutunet – det perfekte møtested for alle anledninger. «Et kreativt møtested med sjel» som tilbyr overnatting, servering og skreddersyr aktiviteter og underholdning for alle anledninger. Golf, fiske, platestudio. Tilrettelagt for barn med eget lekerom.

Kontaktinformasjon: +47 416 36 663 post@selbutunet.no, hjemmeside: www.selbutunet.no

Utsikt ved Selbutunet

 

 

Marienborg Gjestgiveri

Marienborg Gjestgiveri ligger i sentrum av Selbu og langs Rute 705. Gjestgiveriet oser av bonderomantikk og tilbyr overnatting, servering og møtelokaler for litt mindre sammenkomster.

Kontaktinformasjon: +47 73 81 71 14, e-post: bkorsvo@frisurf.no, hjemmeside: http://www.marienborggjestgiveri.no

Marienborg gjestgiveri

 

 

Marienborg Camping

Campingplassen ligger ved elva Neas utløp i Selbusjøen. Campingen har muligheter for leie av hytter, telt og vognplass. Campingen er også tilrettelagt for sesongparkering av campingvogner. Marienborg Camping har egen brygge med utleie av båter til fiske på Selbusjøen eller i selve elva Nea, som regnes for å være ei av Nord – Europas beste ørretelver.

Kontaktinformasjon: +47 73 81 71 14,  e-post: bkorsvo@frisurf.no, hjemmeside: www.marienborggjestgiveri.no